Pariuri online in Romania

In ultimii 3 ani in Romania pariurile sportive au simtit o crestere masiva in randul utilizatorilor si al celor care doresc sa invete cum sa parieze online si care sunt avantajele aici fata de mediul clasic, agentiile de cartier. Printre operatorii activi pe piata din Romania se numara cateva mari companii care ofera servicii in peste 100 de tari din intreaga lume. Cele mai populare case de pariuri online isi intampina noii clienti cu bonusuri la inregistrare de pana la 1.500 Ron plus o multime de alte promotii. Foarte multa vreme pe piata din Romania se gaseau cei mai populari operatori din intreaga lume, intr-o perioada in care nu toata lumea avea acces la internet de mare viteza si toata tehnologia disponibila acum. Din 2015 cand au aparut noi reguli privind jocurile de noroc, majoritatea agentiilor de top au preferat sa isi retraga produsul din piata interna de pariuri online.

Cele mai populare pariuri sportive online in Romania

Cei mai multi pariori romani sunt mari fani ai fotbalului. Acest sport atrage milioane de pariori din toate colturile tarii online pe cele mai cunoscute platforme de pariuri sportive. Este si sportul cu cea mai mare popularitate in Europa, fapt care duce la promovarea evenimentelor de top in oferta de varf a fiecarei agentii. Toate casele de pariuri isi adreseaza cea mai mare parte din oferta pentru acest sport unde se pregatesc periodic oferte exclusive si o multime de surprize. Jucatorii activi primesc cote marite la cele mai tari evenimente din campionatele de top europene plus competitiile internationale.

In cadrul agentiilor de top la cele mai populare pariuri sportive din fotbal se pregatesc si peste 250 optiuni de pariere. Cele mai populare tipuri de pariuri pe fotbal sunt pe echipa castigatoare, total goluri, cornere, sansa dubla sau marcatori. Alte sporturi populare pe care se poate paria online sunt tenisul, handbalul si baschetul. Operatorii de pariuri sportive ofera si o alta varietate de produse in mediul online. Printre acestea se numara sloturile video si poker-ul, disponibile la cele mai populare case de pariuri sportive. In casino-urile online se pregatesc jackpot-uri progresive de peste 1 milion de euro iar la poker jucatorii iau parte la cele mai populare turnee din lume. Alte jocuri de noroc populare online sunt pariurile pe numere, cursele de cai si caini sau bingo.

Intrebari frecvente

Aceasta industrie a pariurilor online din Romania inca este la inceput de drum si se afla intr-o continua dezvoltare. De curand au fost implementate si aplicatii destinate device-urilor mobile asa ca noii utilizatori au si mai multe intrebari la care operatorii vin cu solutii rapide direct pe platforma online. Cele mai frecvente intrebari din mediul online sunt din categoria metodelor de plata, promotii si bonusuri, tipuri de pariuri si cote.

Legislatia pariurilor sportive pe teritoriul Romaniei

De la sfarsitul anului 2015 in Romania nu mai sunt activi multi operatori recunoscuti la nivel mondial. Acest lucru se datoreaza in mare parte schimbarilor legislative care au dus la introducerea unei licente de operare pe teritoriul Romaniei. Timp de 6 luni pana cand au fost puse la punct toate problemele legat de licenta ONJN, mai multi operatori de pariuri online si-au promovat produsele cu ajutorul unei licente provizorii. Acestia au fost si printre primii care au primit licenta de gradul I pe o perioada de 10 ani de la jumatatea anului 2016.

Pariorii sunt acum obligati sa declare castigurile inregistrate pe platformele de pariuri online pana la finalul anului fiscal (luna iunie). Operatorii au obligativitatea sa puna la dispozitie clientilor informatii despre retragerile in anul precedent si castigurile obtinute online. Jocurile de noroc nu sunt legale pe platformele care nu detin licenta ONJN. Orice jucator care deschide un cont la o astfel de agentie si pariaza online risca sa fie amendat. Lista caselor de pariuri sportive online licentiate in prezent pe teritoriul Romaniei se poate verifica rapid urmarind codul unic de licentiere al operatorului pe site-ul oficial ONJN.

Pariuri pe mobil

Pariurile sportive sunt populare acum si pe mobil. Foarte multi utilizatori au acces la internet direct pe mobil iar pariorii profesionisti vor sa fie conectati pe platforma online oriunde si oricand. De aceea toti operatorii propun acum si platforme optimizate pe mobil astfel incat experienta pe mobil sa fie la fel de satisfacatoare ca si pe pc. Jucatorii au acces rapid la cele mai importante functii si nu lipsesc din oferta evenimentele de top sau transmisiunile live la cele mai importante meciuri din fotbal si tenis. Operatorii de top propun acum si aplicatii mobile ce pot fi descarcate rapid pe IOS si Android.